Autor Breus
13 Setembre 2013 a 10:32

Càrdenas crítica a l’alcalde

Dimecres, Juan Jiménez Cárdenas, com a  portaveu de ciutadans i acompanyat pel responsable de la sectorial d’esports Patricio Sánchez, va assitir a la presentació del CE Can Parellada. Despreés de parlar amb membres de la junta directiva del club i en especial amb el seu president, Consuelo Reillo, a qui va manifestar la voluntat del partit de recolzar a les entitats esportives que mantinguin viva la seva afició esportiva i la seva labor social, “hi ha una responsabilitat cívica assumida per moltes entitats a Terrassa que complementa el treball de l’ajuntament, aquest treball es mereix el suport general i el reconeixement quan la gestió és excel·lent”.

Cárdenas va comentar a més que és possible millorar el suport municipal a les entitats esportives de la ciutat en general “però no amb un alcalde més preocupat del seu twitter que de prioritzar adequadament el pressupost”.

Switch to mobile version