Autor Cinema, teatre i televisió
13 Setembre 2013 a 13:28

Cine al Catalunya

Del 13 al 19 de setembre

Imatge del web Barcelona Nit d’Estiu

Imatge del web Barcelona Nit d’Estiu

BARCELONA NIT D’ESTIU

COMÈDIA ROMÀNTICA. Dirigida per: Dani de la Orden. Repartiment: Joan Dausà, Sara Espigul, Jan Cornet, Pau Roca, Miki Esparbé, Bárbara Santa-Cruz, Àlex Monner, Luis Fernández, Mar del Hoyo, Marc García Coté i Peter Vives Newey.

La nit del 18 d’agost de 2013 es va produir 567 històries d’amor i aquest film n’explica sis d’aquestes. Tot es produeix perquè el cometa Rose creua el cel de Barcelona, un espectacle de llum i intimitat.

CINEMA CATALUNYA: Divendres, dissabte, diumenge, dimecres i dijous a les 19:45 i a les 22:15h. El dissabte 14 a les 19:45h es farà la presentació de la pel·lícula amb el director Dani de la Orden i els actors Bernat Saumell, Cristian Valencia i Alba Ribas.

 

MUD

DRAMA POLICÍAC. Dirigida per: Jeff Nichols. Repartiment: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Tye Sheridan, Jacob Lofland, Sam Shepard, Ray McKinnon, Sarah Paulson, Michael Shannon, Joe Don Baker, Paul Sparks, Bonnie Sturdivant i Stuart Greer.

El Mud és un home ben especial que viu refugiat en una illa al Mississipí. L’Ellis i el Neckbone el troben i l’ajuden a reparar la seva barca per tal que marxi de l’illa. Un home tan especial com ell fa que els dos adolescents descobreixin coses de la vida que mai abans havien pensat.

CINEMA CATALUNYA: Divendres, dissabte, diumenge, dimecres i dijous a les 17:00h.

 

EL ÚLTIMO CONCIERTO

DRAMA. Dirigida per: Yaron Zilberman. Repartiment: Philip Seymour Hoffman, Catherine Keener, Christopher Walken i Mark Ivanir.

Un dels components del quartet de corda anuncia que comença a tenir els símptomes del Parkinson. És per això, que després de l’èxit que han tingut arreu del món, decideixen fer un últim concert pels seus seguidors.

CLUB CATALUNYA: Divendres, dissabte, diumenge i dijous a les 17:15, 19:30 i 22:00h. Dimecres a les 17:15h i a les 19:30h.

 

TURANDOT

ÒPERA. Direcció musical: Henrik Nánási. Direcció escència: Andrei Serban. Repartiment: Lise Lindstrom, Marco Berti, Eri Nakamura, Alasdair Elliott, Raymond Aceto i Dionysios Sourbis.

La última òpera escrita de Giacomo Puccini, explica una història d’identitats encobertes, enigmes i amor.

ÒPERA EN DIRECTE: Dimarts 17 a les 20:15h. Entrades anticipades fins diumenge 15 de setembre.

 

INFILTRATORS

DOCUMENTAL. Dirigit per: Khaled Jarrar.

Ens explica la història de desenes de persones que intenten saltar el mur de separació de Jerusalem. No són criminals, són gent amb la família dividida pel mur.

FILMOTECA (EL DOCUMENTAL DEL MES): Dimecres 18 a les 22:00h.

 

LOS DESCENDIENTES

COMÈDIA DRAMÀTICA. Dirigida per: Alexander Payne. Repartiment: George Clooney, Shailene Woodley i Matthew Lillard.

El Matt acaba de perdre la seva dona després d’un greu accident. Haurà de fer-se càrrec de les seves filles, juntament amb la tristor que sent per haver de posar fi clínicament a la vida de la seva dona. Tot i així, la seva filla gran li confessa una cosa que tindrà grans conseqüències.

ACTIVA EL +60: Dilluns 16 de setembre a les 17:00h.

Switch to mobile version