Autor Cinema, teatre i televisió
13 Setembre 2013 a 16:30

Comèdia futbolística

Bodes i futbol

Bodes i futbol

Aquesta setmana arriben grans propostes de cinema proper a casa nostra en forma de pel·lícula de terror, comèdia, drama i documental. Unes propostes més alternatives, altres més conegudes com “La gran família espanyola”, preseleccionada aquesta setmana a la categoria “Millor pel·lícula de parla no anglesa” als Oscars. També ens arriben films d’altres indrets com “Asalto al poder” i la segona entrega de les aventures de Percy Jackson.

 

LA GRAN FAMÍLIA ESPAÑOLA

COMÈDIA. Dirigida per: Daniel Sánchez Arévalo. Repartiment: Verónica Echegui, Antonio de la Torre, Quim Gutiérrez, Pilar Castro, Patrick Criado, Arantxa Martí, Alicia Rubio, Roberto Álamo, Héctor Colomé, Carmen Arévalo, Teresa Lozano,  Miquel Fernández i Sandra Martín.

Del director de “Primos”, “Gordos” i “Azuloscurocasinegro” arriba aquesta comèdia amb tocs futbolístics. L’Efraín és el petit de cinc germans i decideix casar-se el dia que la selecció espanyola juga la final del Mundial de Sudàfrica. Ajuntar la família en un dia de futbol potser no era el més indicat.

 

ASALTO AL PODER (WHITE HOUSE DOWN)

ACCIÓ. Dirigida per: Roland Emmerich. Repartiment: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaalm, Jason Clarke, Richard Jenkins, Joey King, James Woods, Nicolas Wright, Jimmi Simpson, Michael Murphy, Rachelle Lefevre, Lance Reddick, Matt Craven, Jake Weber i Peter Jacobson.

El director de “Independence Day”, “El dia de demà” i “2012” ens torna a presentar un film d’acció i caos. El John Cale vol treballar al Servei Secret protegint el president dels Estats Units, però no li han donat el lloc. Per no decebre la seva filla, la porta a fer una visita per la Casa Blanca, però és llavors quan un grup de paramilitars assalta l’edifici.

 

PERCY JACKSON I EL MAR DE LOS MONSTRUOS (PERCY JACKSON: SEA OF MONSTERS)

FANTASIA I AVENTURES. Dirigida per: Thor Freudenthal. Repartiment: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Douglas Smith, Leven Rambin, Brandon T. Jackson, Jake Abel, Anthony Head, Stanley Tucci, Connor Dunn, Paloma Kwiatkowski i Nathan Fillion.

El Percy segueix el seu camí amb el seu grup d’amics semidéus per recuperar el Velló d’Or i salvar el Campament Mestís lluitant contra grans forces que amenacen la seva vida. una nova aventura per mar, terra i aire per aquest grup d’amics.

 

AFTERPARTY

TERROR. Dirigida per: Miguel Larraya. Repartiment: Luis Fernández, Alicia Sanz, Rocío León,  Ana Caldas, Juan Blanco, Andrea Dueso, Úrsula Corberó, David Seijo i Coté Soler.

El Carlos és actor d’una sèrie d’èxit entre els adolescents. S’aprofita de la seva fama amb les noies fins que un dia es desperta en una casa després d’una gran festa. Ell i tres noies més estan a la casa i a través d’un mòbil veuen uns vídeos de les morts de les altres persones de la festa.

 

BAJARÍ

DOCUMENTAL. Dirigit per: Eva Vila.

Bajarí: Barcelona en caló. L’art del flamenc es traspassa generació rere generació. És el cas del Juanito, un nen que ara que té unes botes vermelles podrà acompanyar al seu tiet Coco als tablaos de Barcelona. La filla de la neboda de la famosa bailaora Carmen Amaya, Karmine va a Barcelona i d’allà a Mèxic amb la seva mare Mercedes.

 

EL ESPÍRITU DEL ‘45

DOCUMENTAL. Dirigit per: Ken Loach.

L’esperit de 1945 és aquell que va néixer amb el final de la Segona Guerra Mundial amb les esperances de poder fer coses junts. Transports, sanitat, propietat comuna en benefici de tots, en contra de l’enriquiment en contra dels altres… un esperit que ara cal recordar.

 

ARRAIANOS

DRAMA. Dirigida per: Eloy Enciso Cachafeiro.

És el retrat d’un petit poble que es troba a la frontera entre Galicia i Portugal, on la realitat impregna els diàlegs de ficció fent unes actuacions basades en l’obra O Bosque.

Switch to mobile version