Autor Futbol
9 Setembre 2013 a 12:06

Començament històric del Jàbac

Unió Esportiva Jàbac  4 – Reial Saragossa  3

UFB Jabac i Terrassa

Unió Esportiva Jàbac  4 – Reial Saragossa  3

ALINEACIONES:

UFB Jàbac i Terrassa: David, Jony, Adri, Maturana, Edu, Pau, Cesc (Iván, min. 78), Xavi, Aitor (Altimira, min. 73) (Albert, min. 87), Borja, y Pablo.
Real Zaragoza, S.A.D.: David, Delmás, Motero (Luengo, min. 80), Vallejo, Guti, Calvo, Belio (Nieto, min. 80), Gil, Domi (Chema, min. 68), Gutiérrez, y Alcaine (Erick, min. 80).

GOLES: 1-0 Pablo, min. 5; 1-1 Domi, min. 23; 1-2 Alcaine, min. 44; 2-2 Aitor, min. 46; 3-2 Borja, min. 54; 4-2 Borja, min. 74; 4-3 Chema, min. 85.

Árbitro: Sr. José Antonio Salas Montoro (bien), auxiliado en las bandas por los Sres. Fernando López González, y David Giménez Izquierdo. Tarjeta amarilla para los locales Pau, y Xavi; y tarjeta amarilla para el visitante Alcaine.

Crònica

Començament històric del Juvenil “A” de la Unió Jàbac i Terrassa en la seva nova aventura a la Divisió d’Honor Juvenil.

Els terrassencs van realitzar un gran partit, amb remuntada inclosa, i es van desfer d’un dels equips favorits per endur-se el títol de lliga, el Real Saragossa, per 4 a 3.

Els locals es van bolcar sobre la porteria visitant des de l’inici de partit, i en una de les múltiples arribades, Pablo rematava de capa a la xarxa després d’un bon centre de Cesc. Els locals van seguir atacant i amb ocasions de Cesc i Aitor van poder ampliar el marcador. No va ser així i els aragonesos, de la mà de Domi al minut 23, van empatar el partit en un córner. Va ser llavors quan els terrassencs van passar els pitjors moments del partit, amb un Saragossa que va estirar línies i que va gaudir de major possessió de la pilota. Quan tot semblava que acabaria la primera part amb empat, Alcaine va aprofitar un error de la defensa catalana per posar als visitants per davant en el marcador.

A la represa, el partit va seguir amb el mateix guió, però amb la diferència que es van aprofitar les ocasions. Aitor afusellava al porter visitant David a la sortida d’un córner tret per Cesc i en el 54, una nova assistència de Cesc permetia a Borja, amb un gran xut, posar el 3 a 2 al marcador. El Jàbac va seguir portant el pes del partit i en el 74 va arribar el gol del partit. De nou va ser Borja qui amb un potentíssim xut des de 35 metres va fer inútil l’estirada del porter aragonès. Semblava tot decidit, però en el 85, el jugador visitant Chema retallava distàncies. Els últims minuts van ser emocionants, però els egarencs van saber gestionar els minuts finals i es va endur una merescuda victòria.

La pròxima jornada, el Jàbac es desplaça a les Illes Balears per disputar el partit contra un altre històric del futbol espanyol, el RCD Mallorca, en un partit que se disputarà el dia 14 a les 6 de la tarda.

Switch to mobile version