Autor Entitats
17 Setembre 2013 a 16:45

El Celler Cooperatiu de Rubí reobre les portes amb els Premis Vinari

El Celler torna a ser un edifici modernista de referència

Celler cooperatiu de Rubí
Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

La rehabilitació del celler va començar l’any 2009 i ha costat uns dos milions d’euros, dels quals se n’han subvencionat 697.000 pel Ministeri de Foment i 500.000 pel fons FECER. S’han creat tres nous accessos: l’entrada nord (Carrer Pintor Murillo) amb una plaça que comunica amb el porxo d’accés al Celler i dues entrades més (Carrer Pintor Coello i Carrer Federico García Lorca) també envoltades per places.

S’han rehabilitat la coberta, els fonaments dels murs perimetrals i els elements arquitectònics que mancaven del projecte de Cèsar Martinell. L’arranjament interior del Celler s’ha fet per adaptar-lo a un centre cultural.

Switch to mobile version