Autor Esports
19 Setembre 2013 a 13:07

El Club Natació Terrassa i DRS Dental firmen un acord d’avantatges per a socis

També es desenvoluparan projectes socials

Fotografia: Aina Marcobal

 

El Club Natació Terrassa i DRS Dental van firmar ahir un conveni pel qual els socis i empleats del club tindran avantatges en el servei d’odontologia del grup. Per tal de fidelitzar els socis amb aquest nou servei, els tractaments que s’oferiran es poden dur a terme a totes les clíniques de l’àrea metropolitana de Barcelona, que actualment són una vuitantena. A Terrassa n’hi ha només una, situada a la Carretera de Castellar. Tal com ha dit Rosa Mari Ros, responsable del projecte DRS Dental, aquests serveis seran com “els d’una mútua ja que es tindrà accés a tots els tractaments”.

El descompte que s’aplicarà és diferent segons el tractament que s’ofereixi. La reducció mitjana del preu de la tarifa normal rondarà el 22%. Per beneficiar-se’n, el soci o el treballador haurà de presentar el carnet del club. Una altra avantatge és que els familiars del titular del carnet també podran gaudir d’aquesta reducció. El titular haurà de donar d’alta la persona en qüestió al web www.drsdentalgroup.es. El President del Club Natació Terrassa, Rafael Clares, s’ha mostrat content per participar activament en el desenvolupament dels projectes solidaris que es faran amb la companyia. Ha destacat també la importància de la difusió d’aquest acord ja que “el 10% de la població de Terrassa és soci del Club Natació” i per tant arriba a més persones.

El conveni també tindrà una vessant social a través de la participació del projecte d’odontologia solidària per a persones sense recursos que procedeixin de la Creu Roja. Sota el lema “Per un món millor”, s’han posat en marxa un total de cinc projectes solidaris. El projecte titulat Odontologia Solidària DRS Dental, té com a objectiu que les persones derivades de la Creu Roja o altres entitats socials de la ciutat tinguin visites gratuïtes o amb un preu simbòlic. El Taller Super-Super Net es dirigeix als nens per tal d’ensenyar hàbits d’higiene de manera divertida. El Pla Preventiu per a Empreses recalca la importància de la neteja bucodental per evitar l’absentisme laboral. Al projecte d’Odontogeriatria Aplicada es faran xerrades a la gent gran per posar èmfasi en els hàbits d’higiene i prestar especial atenció a les pròtesis. L’últim projecte és l’Odontologia Esportiva, on es faran unes xerrades a càrrec de professionals mèdics esportius per donar a conèixer la influència que té una boca sana a l’esport. Les xerrades i activitats es concretaran més endavant i es compta que la majoria d’elles es facin a les instal·lacions del Club.

Switch to mobile version