Autor Entitats
6 Setembre 2013 a 18:25

El Consell Comarcal no pot amb tothom

Beques menjador 2013

pepita

 

Davant l’allau de sol•licituds de beques menjador que s’han demanat per a aquest proper curs, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha anunciat que només podrà donar resposta a la meitat de les demandes.

L’Augment del 13% de les demandes han suposat que, amb la congelació del pressupost que atorga la Generalitat de Catalunya, només s’hagin pogut acceptar el 51,5% (9.573) de les ajudes sol•licitades. Un total de 4.933 nens i nenes de la comarca rebran una beca menjador, desprès que el Consell Comarcal demanés una ampliació del pressupost de la partida destinada a aquesta finalitat.

La Presidenta del Consell Comarcal, Pepita Pedraza, va trametre els acords dels regidors i regidores de la comarca a la Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, tot sol•licitant que s’atenguessin les demandes. Amb la xifra que es reclamava, 8,4M€, s’hauria pogut atendre amb l’ajut del 50% del preu de l’àpat a tots aquells infants que ja es troben en una situació de precarietat i al 100% dels infants que s’ha detectat que les famílies no poden garantir un àpat adequat un cop al dia.

 

Switch to mobile version