Autor Futbol
30 Setembre 2013 a 14:30

El Jàbac segueix invicte una setmana més

Empat davant d’un dels equips amb més potencial de la categoria

Foto: Sergi Colomer

Foto cedida per la UF Jàbac i Terrassa

U.E. Cornellà  1  –  UFB Jàbac i Terrassa 1

 

U.E. Cornellà: Javi, Lara (Álex, min. 74), Kilian, Romano, Pau (Vico, min. 88), Antonio, Edgar, Chemi, Albert (Sergio, min. 74), Aitor, y Joel (Bartu, min. 66).

UFB Jàbac i Terrassa: Marc, Jony, Adri, Silvano, Edu, Pau Roca, Iván (Pau Navas, min. 70), Xavi, Aitor (Albert, min. 89), Borja (Maturana, min. 77), y Pablo (Cesc, min.6).

 Gols: 1-0 Joel, min. 58; 1-1 Iván, min. 62.

 Àrbitre: Sr. Christian López Carballo (mal), auxiliado en las bandas por los Sres. Marc Correa Raigon, y Marc Masoliver Vas.

Tarjeta amarilla para el local Romano; y tarjeta amarilla para el visitante Pau Roca.

 

Crònica

El juvenil de la Unió Jàbac i Terrassa segueix invicte després d’empatar contra el Cornellà. Ja són quatre les jornades que porta l’equip sense perdre en el seu debut a Divisió d’Honor.

Els egarencs van aconseguir l’empat davant d’un dels equips amb més potencial de la categoria, en un partit que va començar dominant els locals i fruit d’això va arribar en el minut 4 un xut al travesser d’Edgar. Després d’aquesta bona ocasió local, el jugador del Jàbac, Pablo, es va lesionar al turmell i va haver de ser substituït per Cesc. Després d’aquest contratemps, els egarencs van aconseguir assentar-se al terreny i el partit es va igualar. En el primer temps no van haver-hi moltes oportunitats, potser pel respecte que ambdós equips es tenien, arribant-se així al descans amb el resultat amb el que havia començat el partit.

La segona part va començar igual que ho havia fet la primera, amb un Cornellà buscant la porteria rival des de l’inici. Aquest domini inicial es va traduir en el primer gol del partit, quan Joel marcava en el 58 el gol pels locals. Va ser un gran xut des de fora l’àrea davant el que el porter dels terrassencs, Marc, no va poder fer res. El gol va servir perquè els terrassencs reaccionessin, i quatre minuts després, en el 62, l’exjugador del Cornellà, Ivan, posava l’empat al marcador després de rematar de forma magistral un centre d’Aitor. Els següents minuts van ser de domini visitant, amb clares ocasions del Jàbac i amb un penal no xiulat per l’àrbitre. Els últims minuts del partit van ser una mica bojos, on qualsevol dels dos equips hagués pogut marcar. D’una banda el porter dels egarencs, Marc, va salvar un mà a mà amb el davanter local Bartu, mentre que en l’altre porteria Adri va marcar un gol que va ser anul·lat per presumpte fora de joc.

Switch to mobile version