Autor Waterpolo
20 Setembre 2013 a 10:37

El Natació a la Copa Catalunya

El rival sortirà de la eliminatòria entre el Mediterrani i el Sant Feliu

CN Terrassa

Imatge d’arxiu cedida pel CN Terrassa

En el sorteig dels quarts de final de la Copa Catalunya celebrat ahir al migdia a Mataró va emparellar al Natació amb el guanyador de l’eliminatòria de la fase prèvia entre el Mediterrani i el Sant Feliu. El rival serà pràcticament segur al conjunt de Sants, que van guanyar el partit d’anada per 7 a 19 als santfeliuencs.

El Natació debutarà el dimecres dia 25 en piscina rival, dret que li dóna el fet de ser el millor classificat en la Lliga Nacional Divisió D’Honor 2012-2013. La tornada serà a la piscina de l’Àrea Olímpica el dissabte 28 a les 18.00 hores. Les semifinals i la final de la competició se celebraran a la capital del Maresme el 5 i 6 d’octubre.

 

El Sant Andreu, rival del sènior femení

Al seu torn, el sènior femení també debutarà a la Copa Catalunya Femenina el dimecres 25. En el partit d’anada de quarts de final, l’equip de Xavi Pérez rebrà a les 20.45 hores el CN Sant Andreu. La tornada serà a la piscina Pere Serrat el dissabte 28 a les 16.30 hores.

Com en el cas de la competició masculina, la fase final es desenvoluparà a Mataró. Les semifinals es disputaran el divendres 4 d’octubre, mentre la gran final tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre.

Switch to mobile version