Autor Futbol
30 Setembre 2013 a 12:28

El Rubí aconsegueix la segona posició després de guanyar el Cornellà

Abans del partit s’ha fet la presentació del Futbol Base

Imatge cedida per U. E. Rubí

U.E. Rubí  3 –  U.D. Cornellà  1

U.E. Rubí: Segovia, Kiki, Roger Peña, Aitor Torres, Castells, Cervantes, Ferran Vila (Alex Pla, 83’), Roger Martínez, Ernest Forgas, Adri Diaz (Collado 76’) i Raventós (Zambudio 59’).

U.D. Cornellà: Jose Bermudez, Joel, Pol Planas, Cazorla, Israel, David Garcia (Enric Vallès, 54’), Dani Martí, Pep Caballé, Oscar Muñoz, Baruc Nsue (Matamala, 54’) i Juli (Iñgo, 21’).

Àrbitres: David Garcia Rosel, Niergo Gelabert i Rodríguez Ventura.

Targetes grogues:

U.E. Rubí: 1 Ernest, 1 Adri Diaz, 1 Ferran Vila, 1 Gerard Zambudio

U. E. Cornellà: 1 Jordi Roger, 1 Cazorla, 1 Pep Caballé, 1 Matamala, 1 Daniel Martí, 1 Enric.

Targetes vermelles:

U.E. Cornellà: 1 Jose Bermudez.

Marcador:

1º Part

0-1 mt. 3 Oscar Muñoz. 1-1 mt. 21 Ernest Moragas (p).

2º Part

2-1 mt. 61 Gerard Zambudio. 3-1 mt. 74 Ferran Vila.

Crònica

L’encontre entre el Rubí i el Cornellà va ser un dels més destacats de l’última jornada, ja que va suposar l’enfrontament entre el tercer i el segon classificats. Els dos equips van fer un inici de temporada molt bo: el Rubí va derrotar el Masnou en el derbi vallesà per 1-3 i el Cornellà ja havia guanyat 5 partits consecutius.

Al minut tres de la primer part es va encetar el marcador gràcies al gol d’Oscar Muñoz pels de Cornellà, establint així el 0-1. El domini dels visitants va ser aclaparador, però els rubinencs van anar de mica en mica acostant-se a porteria fins que, al minut 19,  un embolic del porter amb la pilota ,  va permetre a Ernest truere-li la pilota però el porter el va fer caure dins l’àrea. L’àrbitre va xiular penal i expulsió del porter Bermudez. El mateix Ernest va poder transformar el penal i establir l’empat 1-1.

Els blancs i vermells van saber interposar-se i van tenir clares ocasions de gol. La més clara va ser també d’Ernest just en acabar la primera part, però no va estar encertat. La primera meitat va acabar amb l’empat 1-1.

A la represa, el Cornellà va començar atacant fort a pilota parada. Van aconseguir marcar un gol que l’àrbitre va anul·lar per fora de joc del rematador. Va ser al minut 61 quan va arribar el segon gol del Rubí, 2-1. Va marcar Zambuido en la primera pilota que tocava durant el partit, ja que acabava d’entrar. La defensa del Rubí va haver de treballar per evitar l’atac del Cornellà, que finalment no va obtenir resultat.

Quan faltava un quart d’hora pel xiulet final, Vila va marcar el 3-1 amb una gran jugada personal que va acabar sol davant del porter, qui va encaixar la pilota creuada ajustada al pal.

Amb la victòria, el Rubí aconsegueix prendre la segona plaça al Cornellà en la Tercera Divisió Nacional. Actualment està a tres punts del líder, la Montanyesa. El següent partit dels de Rubí serà el diumenge, visitant el Santboià, que actualment és l’últim amb només un punt. El matx servirà també per retrobar-se al Alberto Fernàndez, ex-entrenador del Rubí i actual del Santboià.

Imatge cedida per U. E. Rubí

Presentació Futbol Base

Abans del partit es va celebrar la presentació del Futbol Base del club. Van sortir un per un tots els equips, en total uns 430 nois i noies que vestiran la samarreta blanca i vermella aquesta temporada. A l’acte hi ha assistit l’alcaldessa de la ciutat i el president del club, Josep Alcalà.

Juvenil A

El Juvenil A s’ha vist superat 0-3 per la Feixa Llarga. Els gols van ser d’Iván García (minut 21), Negro (minut 43 de penal) i Mauro Pastore (minut 67).

Segon Equip

El primer partit de la temporada no ha estat encertat pel segon equip, ja que ha perdut davant el Juan XXIII per 2-3. L’equip està a la cinquena posició de Quarta Catalana, amb 3 punts.

Switch to mobile version