Autor El temps
13 Setembre 2013 a 12:10

El temps s’estabilitza

El temps per al cap de setmana

SolDesprès d’una setmana on la inestabilitat ha estat present i ha deixat ruixats fins dimecres, el temps s’ha estabilitzat i les pluges i ruixats s’han allunyat de la nostra comarca. Durant les properes hores, el sol serà present deixant un cel completament blau. Aquest cel ha de perdurar durant tota la jornada, de manera que les temperatures han de pujar fins als 26-27 graus (2 graus més que la màxima d’ahir). La temperatura mínima, però, no augmentarà i seguirà al voltant dels 15-16 graus, de manera que el contrast entre les temperatures diürnes i nocturnes ja seran de més de 11 graus.

Durant els propers dies, l’estabilitat seguirà sent protagonista del nostre cel, tot i que no es descarta que, a partir de mitja tarda, els núvols tinguin una presencia més elevada, sense arribar a ruixats. L’únic dia on els ruixats podrien arribar a desenvolupar-se prou com per descarregar serà durant la tarda de diumenge.

El sol continua afluixant

Desprès dunes setmanes on el sol ha estat en intensitat elevada, a partir de demà podem assegurar que la intensitat del sol passarà a ser moderada en una intensitat de 5/10. Això vol dir que, tot i que encara hem de tenir cura de no cremar-nos, el sol serà menys intens i tindrem menys risc de patir conseqüències derivades per un UVI massa elevat.

L’aigua es refreda

Aquells que tingueu previst sortir a la platja i aprofitar una de les darreres oportunitats per banyar-vos sense patir per la fredor de l’aigua, heu de saber que aquesta estarà al voltant dels 25 graus. L’onatge s’espera entre fluix i dèbil, mentre que el vent serà també fluix, pel que les condicions seran òptimes per passar un bon dia.

Switch to mobile version