Autor El temps
18 Setembre 2013 a 13:09

El temps s’estabilitzarà més

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

El mapes del temps per als propers dies ens indiquen l’arribada d’un anticicló bastant potent que s’establirà durant uns dies a casa nostra. Les temperatures, que s’han mantingut a ratlla durant aquests dies, s’incrementaran lleugerament arribant a un màxim dedenver 28 graus el proper divendres, pel que aquells que us agrada la calor tornareu a tenir un temps agradable.

Aquesta tarda les nuvolades tornaran a repetir-se, tot i que la probabilitat de ruixat és baixa. Durant el matí de demà i la tarda, els núvols poden créixer amb major intensitat, però no creiem que s’acabi produint precipitació.

L’índex ultraviolat torna a mostrar com el sol està afluixant la seva intensitat i durant aquests dies el seu punt màxim serà de 5 en l’escala de 10.

Tempesta a Denver

Ahir us vam mostrar, mitjançant twitter, una tempesta espectacular que es va viure a Denver i que, com es pot veure a la imatge, va ser una autèntica cortina d’aigua. La vista des de l’aire ens dona una situació privilegiada d’aquesta pluja i de com cau de manera violenta al terra.

 

Switch to mobile version