Autor Futbol
4 Setembre 2013 a 11:21

Empat de l’UE Rubí a Vilafranca

Primer punt fora de casa i 900 minuts sense encaixar un gol

 

Foto: EsportsPenedès.cat

Foto: EsportsPenedès.cat

FC VILAFRANCA 0  –  UE RUBI 0

FC VILAFRANCA: Marc Ramírez, Javi González, Domínguez, Oriol Molins, Font, Antolínez, Lora (Vargas 65′), Boira, Valerio (Bacaicoa 70′), Puchi i Santi Triguero(Kako 57′).

UE RUBI: Segovia, Kiki, Samu, Aitor, David, Héctor, Ferran Vila (Adri Díaz 58′), Roger, Ernest, Alex Pla (Zambudio 77′) i Cervantes (Dani Muela 58′).

Àrbitre: Pazo Mora, Va amonestar a Puchi i dues tarjetes a Boira (TV 68) per part del Vilafranca i a Cervantes, Fontanils i Zambudio per part rubinenca.

Gols: Cap

Estadi: Estadi Municipal de Vilafranca del Penedès, 250 espectadors.

 

Crònica

El Rubí va aconseguir el seu primer punt de la temporada. Ho va fer lluny de Can Rosés, després d’empatar a zero al sempre complicat camp del Vilafranca.Amb aquest empat a zero ja són 900 els minuts que l’equip rubinenc porta sense encaixar un gol.

El partit es va jugar al matí ja que formava part d’un dels actes de la Festa Major de Vilafranca pel que a banda dels tres punts, també hi havia en joc el trofeu administradors de la Festa Major Vilafranca 2013 que es va endur, per deferència, el Rubí.

Els primers 45 minuts van ser de domini altern, amb poques ocasions per ambdós equips i totes elles desaprofitades. La millor ocasió va ser pels locals, que van estavellar una pilota al pal quan el porter estava ja vençut.

A la represa, tot i seguir amb la mateixa tònica, els visitants van anra fent-se amb el control del partit, fet que es va accentuar al minut 68 amb l’expulsió del jugador local Boira. Tot i bolcar-se, els rubinencs no van poder marcar, i el cansament i la desesperació va propiciar que el Vilafranca donés un parell d’ensurts a la porteria defensada per Segovia.

Al final repartiment de punts i el Rubí que suma 4 dels 6 possibles i es col•loca en cinquena posició. El proper diumenge l’UE Rubí rep la visita d’un dels degans del futbol català, el Palamós. El partit serà a les 18 hores.

Switch to mobile version