Autor Waterpolo
26 Setembre 2013 a 15:17

Empat del Natació amb el Sant Andreu en quarts de final de la Copa Catalunya

Anna Roldán

Imatge cedida pel CN Terrassa

CN Terrassa  11  –  CN Sant Andreu  11

CN Terrassa: Copado, A. Roldán (1), Gutés (3), Cuesta, Cifuentes, Rubio (1), Pirat, Palomares, A. Casasayas, Leitón (1), Sánchez (2), R. Roldán (3), Almirall.

Entrenador: Xavi Pérez.

CN Sant Andreu: Lorente, Roca, Lloret (5), Garcia (1), Díaz, Espinar, G. Casasayas (1), Castellà (1), Álvaro, Recio (3), Espasa, Fajardo, Gazulla.

Entrenador: Jordi Timblau.

 

Àrbitres: Fuentes i Moyano.

 

Parcials: 2-2, 4-4, 5-2 i 0-3.

Resultat acumulat: 2-2, 6-6, 11-8, 11-11.

Evolució del marcador: (1-0, 1-1, 1-2, 2-2) (2-3, 3-3, 4-3, 5-3, 5-4, 6-4, 6-5, 6-6), (7-6, 7-7, 8-7, 8-8, 9-8, 10-8, 11-8), (11-9, 11-10, 11-11).

 

 Crònica

Empat a 11 en els quarts de final de de la Copa Catalunya Femenina de waterpolo entre el CN Terrassa i el CN Sant Andreu. Partit complet el que va jugar l’equip de Xavi Pérez, que debutava oficialment aquesta temporada. Tot u que les egarenques van gaudir d’una avantatge de tres gols, la reacció en l’últim quart de lles andreuenques va deixar l’eliminatòria igualada.

 EL partit va ser molt igualat. Gemma Gutés, en superioritat numèrica va avançar a les terrassenques però les visitants amb un parcial de 0 a 2 va capgirar el marcador. Les anotadores van ser Recio i Lloret. A poc de finalitzar el quart, Paula Leitón posava l’empat a 2.

 En el segon període, es va mantenir la igualtat. Lloret posava el 2 a 3 i les de Xavi Pérez van respondre amb un parcial de 0 a 3, amb gols de Raquel Roldán per partida doble i Anna Roldán. El període va acabar amb 6 a 6 després dels gols de Gutés per les terrassenques i de Recio i Lloret per les visitants.

 La millor imatge del Natació va venir a la represa, on les egarenques van quallar un esplèndid període que col·locava a les locals amb tres gols d’avantatge, quan després d’un intercanvi de dianes, els gols d’Alba Sánchez, Lourdes Rubio i Gutés, juntament amb les intervencions d’Ana Copado sota els pals, van enfilar l’electrònic fins a un esperançador 11 a 8

 La despesa física de les egarenques es va notar en l’últim període on el Sant Andreu es va aprofitar del cansament local per remuntar. Les jugadores del Natació van fallar en tres jugades de jugadora de més i van errar un penal. Per les andreuenques, Castellà va posar e 11 a 9 i poc després lloret posava el 11 a 10 de penal. A tres minuts del final, Lloret tornava a marcar i deixava ell marcador en el definitiu 11

Switch to mobile version