Autor Entitats
8 Setembre 2013 a 16:17

“Hi ha menys afiliació i això és degut a la manca de polítiques”

CECOT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seu de Cecot // Foto: Sergi Colomer

Cecot ha valorat les dades de l’atur, en les que ha mostrat moderació vers l’optimisme que ha venut el Govern Central. Cecot ha dit que “Tot i considerar positiu el primer decreixement de l’atur en un mes d’agost des del 2000, la CECOT recorda que l’atur ha Catalunya ha augmentat en 1.229 persones, i es mostra cauta a l’hora de parlar d’un canvi de tendència”.

Al mateix temps, CECOT ha criticat la falta de mesures dels governs de cara a efectuar un impuls a les polítiques actives d’ocupació i les mesures de reactivació empresarial i econòmica.

Tot i això, la patronal vallesana ha admès que les dades interanuals han situat prop del 1,90% la disminució de l’atur respecte l’any anterior. “Estem convençuts que l’efecte estacional de l’estiu ha influït en amortir la pujada de l’atur a nivell estatal” ha valorat David Garrofé, secretari general de la patronal.

Switch to mobile version