Autor Breus
30 Setembre 2013 a 16:52

Incendi en una vivenda del Cementiri Vell

S’ha produit una explosió causada pel contacte d’una burilla amb pots de pintura

Ahir, a mitja tarda, es va informar d’ un incendi en un edifici del Carrer de Marinel·lo Bosch. Es va comunicar a la policia que hi havia una columna de fum negre i flames al pati de la casa afectada. Sembla que hi va haver una forta explosió que podria haver estat causada pel contacte d’una burilla amb restes d’escombraries, plàstics, pots de pintura i dissolvent. L’edifici va ser desallotjat pels bombers, per tal de fer-ne una inspecció. Un cop acabada, van determinar que hi havia hagut danys materials al pati de llums que compartien dues de les vivendes. Dos operaris de Catalana de Gas van desplaçar-se fins al carrer en qüestió i van tallar el subministrament general de l’edifici per tal de fer-ne una revisió avui.

Switch to mobile version