Autor Cultura
13 Setembre 2013 a 10:35

IV Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet

El termini per presentar les obres acaba el 30 de setembre

concurs narracions curtes

Enguany se celebra la quarta edició del Concurs de Narracions curtes Josep Soler i Palet organitzada per l’Ajuntament i l’Ateneu Terrassenc. Amb la convocatòria del concurs es vol donar sortida al potencial literari de les persones que gaudeixen l’art d’escriure.

Josep Soler i Palet va fer possible que a Terrassa hi hagués la primera biblioteca pública. A més, va ser president de l’Ateneu Terrassenc i va impulsar el primer certamen literari de la ciutat. El concurs se celebra en nom seu per retre-li homenatge per les accions culturals que va dur a terme.

Pel què fa a les bases del concurs cal dir que hi poden participar els ciutadans i ciutadanes de Terrassa, així com les persones que hi estiguin vinculades. Cada concursant podrà presentar, a qualsevol biblioteca pública de la ciutat, com a màxim un treball de tema lliure, en català o en castellà, que no superi els 5 fulls d’extensió. El termini per presentar-los acaba el 30 d’aquest mes i el veredicte del jurat es donarà a conèixer el 22 de novembre, aniversari de la mort de Josep Soler i Palet. Es poden consultar totes les bases del concurs i mètodes de participació aquí.

Switch to mobile version