Autor Ensenyament
5 Setembre 2013 a 12:46

Jornada d’Inici del Curs 2013-2014

Van participar-hi a prop de 200 persones

130904 Jornada Inici Curs 2013

Ahir al mati va tenir lloc, a la Capella de Torrebonica, l’obertura de la Jornada d’Inici del Curs 2013-2014. L’acte va anar a càrrec del regidor d’Educació, Manel Pérez, i del director dels serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental de la Generalitat de Catalunya, Lluís Baulenas.

La jornada s’adreça als centres educatius de Terrassa, serveis del departament d’educació i a les entitats i serveis municipals membres de la Xarxa d’Entitats TerrassaEduca.

Durant el transcurs de la sessió, que va comptar amb unes 200 persones, es va presentar la Guia d’Activitats i Serveis Educatius per al curs 2013-2014 així com el Pla de Formació de Zona, les eines educatives que es posen a l’abast dels centres d’ensenyament per tal de desenvolupar el currículum del alumnes i millorar la formació del professorat. La guia està formada per 330 activitats, 31 més que la del any passat i amb 57 d’elles noves.

D’altra banda, el Patronat Municipal d’Educació (PAME) va proposar diferents activitats per donar a conèixer aquesta finca i els projectes “Torrebonica Livingab” i “ Anella Verda”.  Les dues activitats previstes de lleure esportiu i cultural també van tenir èxit, ja que unes 50 persones van visitar el Claustre i les granges modernistes i unes 20 van realitzar durant 50 minuts una marxa nòrdica al voltant de la finca.

Switch to mobile version