Autor Natació
14 Setembre 2013 a 12:15

La 70a Travessia de l’Estany de Banyoles

El Natació presenta 50 nedadors

Foto Albert Puig gorro Espanya

Albert Puig // Imatge cedida pel CN Terrassa

Cinquanta nedadors del Club Natació Terrassa, de tres categories diferents, prendran part demà diumenge en la 70a Travessia de l’Estany de Banyoles que organitza el CN Reus Ploms.

La prova es desenvoluparà sobre una distància de 2.115 metres en categoria sènior, 1.000 metres en categoria menors i 400 metres en categoria petits.

La prova sènior masculina arrencarà a les 12.30h i comptarà amb la participació de David Benítez, Dídac Fernández, Ton Ferràs, Adrià Muñoz, Gabriel Pastor, Jordi Pérez, Pol Pino, Àlex Piqueras, Oriol Piqueras, Àlex Ramos, Jordi Romero, Joan Sánchez, Roger Solé, Marc Tost, Calum Carse, Albert Puig i Duncan Carse.

La femenina, que començarà a les 11.30h, comptarà amb les nedadores Maria Buch, Laura Guerra, Tània Michavila, Júlia Perucho, Mònica López, Laia Redondo, Nàdia Santacruz, Anna Serra, Judit Duarte, Sílvia Martínez, Irene García de Dios, Paula López, Natàlia Baño, Laura Bayod, Sara Reyes i Isamar Matarín.

A la prova de menors, que començarà a les 10.30h, el Natació serà representat per 14 nedadors: Raúl Benítez, Georgina Biosca, Pol Escofet, Iris Gil, Paula Guerrero,      Sandra López, Aida López          , Marc Mercado, Judit Molina, Elena Nuñez, Paula Pujol, Marta Romero, Alejandro Saad i Paula Salvador.

Finalment, Beatriz Bosch, Carla Michavila i Carla Muñoz afrontaran la prova de petits a partir de les 11.00h

 

 

Switch to mobile version