Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
14 Setembre 2013 a 10:30

La locomotora

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Entre la Rambla i el carrer Galileu trobem la locomotora de tren. No és una reproducció, sinó que es tracta d’una locomotora amb més de 2.296.817 km recorreguts. El 6 de maig de 1968 es va fer públic que es destinaria a monument. De l’estació va ser traslladada a l’aleshores denominada avinguda del Caudillo.

Des de Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres la Foto del dia. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (La redacció es reserva el dret de publicació), que siguin en horitzontal (apaisades), i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

 

Switch to mobile version