Autor Waterpolo
12 Setembre 2013 a 17:58

L’equip cadet del CN Terrassa guanya la I Andorra Be Waterpolo My Friend Cup de waterpolo

Els infantils aconsegueixen ser sotscampions

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

Esplèndida actuació la que van quallar els equips cadet i infantil masculí del Club Natació Terrassa una en la I Andorra Be Waterpolo My Friend Cup de waterpolo que va celebrar-se el cap de setmana passat al Centre Esportiu Els Serradells d’Andorra La Vella.

La competició aplegava un total de 32 equips, setze de categoria cadet i setze de categoria infantil, entre els quals representants italians, hongaresos, grecs i anglesos, i va resultar tot un èxit organitzatiu.

Ple de victòries pel conjunt cadet dirigit per Dídac Cobacho, que va completar un torneig impecable. Enquadrat en el grup B, va tancar la primera fase com a líder en batre còmodament el CD Askartza Claret (16-4), el Sheffield WP Club anglès (22-2) i el Latina Pallanuoto italià (19-4).

 En quarts de final, el Natació va vèncer al Biancorossi Vicenza italià per 14 a 6 i  en semis al l’Avus Alligator hongarès, al qui els egarencs van superar per 12 a 4. En la finalíssima van derrotar el el NO Rethimno grec per 13 a 10. Els jugadors del Natació Oriol Rodríguez i Àlex de la Fuente van formar part del set ideal de la competició

 El cadet que va adjudicar-se aquest torneig internacional està integrat per Oriol Albacete, Gabriel Álvarez, Jordi Chico, Martí Colet, Arnau Fernández, Álvaro Granados, Àlex Holgado, Carlos Marín, Ernesto Pérez, Rafael Prieto, Marc Salvador, Óscar Sánchez, Albert Soto, Jan Torres i els citats Rodríguez i De la Fuente.

Segon lloc per a l’equip infantil

L’equip infantil no va poder endur-se el triomf en perdre a la final. Els de Manel Llobregat van guanyar els tres partits del grup, en van vèncer el Sheffield WP Club anglès per 20 a 1, el CN Manresa per 10 a 0 i el Verona Gialli italià per 19 a 1.

A quarts van guanyar per un ajustat marcador al Magnagatti Vicenza italià per 7 a 6 i en semifinals van vèncer  a un altre equip italià, el Pallanuoto Brescia per 10 a 8.

A la final, però, no varen poder amb els hongaresos de l’Avus Alligator, que es va imposar per 11 a 5.

A títol individual, cal destacar que Sandra Domene i Aina Pastor van ser dues de les integrants d’un set ideal que completaven cinc nois, atès que la categoria era mixta.

 L’infantil que va competir a Andorra està format per Adriana Alcaraz, Olga Descalzi, Laia Gil, David Holgado, Arnau Noguera, Adrián Oya, Berta Posas, Marta Samper, Bernat Sanahuja, Pol Tomàs i les esmentades Domene i Pastor.

wateropolo Natacio

Imatge cedida pel CN Terassa

Switch to mobile version