Autor Ensenyament
19 Setembre 2013 a 13:30

L’Espai Creixença manté oberta la preinscripció durant tot el curs escolar

Espai Creixença

Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

L’Espai Creixença és un espai familiar de relació i socialització per a nens i nenes de 0 a 3 anys, i per a les seves famílies. Funciona dos dies a la setmana, amb una durada de 2,5 hores cada sessió , format per tres grups formats per un màxim de tretze infants i els seus acompanyants.

El primer grup (A) està adreçat a aquelles famílies que acaben de tenir el seu fill, fins als nou mesos; el segon (B) i el tercer (C) estan dirigits a infants d’1 a 3 anys.

Durant aquest curs s’amplia el termini de preinscripció que finalitzava el juliol, a fi de que totes les famílies de Rubí puguin compartir aquest espai amb els seus fills en qualsevol moment del curs escolar.

Aquest espai està coordinat per professionals de l’escola bressol municipal La Bruna, situat a la planta baixa de la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

L’Espai Creixença  és un espai de joc i relació on les famílies poden participar en els jocs i les activitats dels seus fills, compartint amb ells i altres famílies nous moments de relació i descoberta així com també la possibilitat de rebre informació, assessorament, acompanyament i suport per part de l’educadora que participa en les sessions amb les famílies.

Les inscripcions es poden fer a l’Escola bressol municipal La Bruna, c/ Calderón de la Barca, 4, tel. 93 588 77 06, a/e: eb.labruna@ajrubi.cat. El servei funciona des del mes de setembre al mes de juliol, i la quota és de 75 euros mensuals.

Switch to mobile version