Autor Cultura
10 Setembre 2013 a 13:02

L’exposició “Impressions” inicia el curs a l’Escola d’Art de Rubí

Les peces són fetes pels alumnes del cicle de serigrafia

Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

 

L’Escola d’Art i Disseny EDRA de Rubí comença el curs amb una exposició de peces de serigrafia titulada “Impressions”. Les obres estan elaborades pels alumnes del cicle de serigrafia artística i estan estampades en els tallers de la mateixa escola.

La serigrafia és un art molt versàtil pel què fa a la superfície i per tant a l’exposició es poden trobar creacions sobre vidre, paper, ceràmica o tèxtil. La directora de l’escola, Blanca Serrano, ha valorat l’exposició dient que “la creativitat individual i el coneixement de la tècnica proporcionen un ventall de possibilitats artístiques i productives interessants”.

“Impressions” s’exposa a la Sala d’exposicions de l’Escola d’Art i Disseny EDRA fins el 27 de setembre de 18h a 21h, de dilluns a divendres.

Switch to mobile version