Autor Ensenyament
24 Setembre 2013 a 15:58

Lliurament dels diplomes dels cursos impartits pel PSC

En total han estat 8 cursos i el lliurament dels diplomes l’ha fet Jordi Ballart

 PSC Terrassa

Imatge cedida pel PSC Terrassa

El PSC ha dut a terme l’acte d’entrega de diplomes dels cursos 2012-2013 que el partit ha realitzat a la seva seu. S’han impartit un total de 8 cursos entre els que hi havia Anglès Bàsic, Iniciació a la informàtica, tècniques de lideratge o recursos d’oratòria.

La formació egarenca també ha organitzat tres xerrades didàctiques: una sobre Justícia i Drets a càrrec de l’advocada i catedràtica Lídia Santos; una altra sobre Federalisme a càrrec de Ferran Pedret i una darrera sobre Socialisme i Valors impartida per Isidre Molas.

80 alumnes han realitzat algun d’aquest cursos que segons la secretària del grup, Sónia Romero, són “eina per a promoure el coneixement polític i orgànic, també per a poder donar resposta a la realitat canviant”.

Sobre l’augment del nombre de cursos, Romero ha dit que “no ens volem quedar aquí, volem més formació i més participació, com denota la programació d’aquest 4t trimestre de 2013, que inclou nous cursos, alguns d’ells proposats i impartits per afiliats amb formació i experiència docent”.

Els cursos del proper trimestre són: Anglès bàsics, Anglès intermedi, curs de recerca activa de feina, curs d’iniciació a l’emprenedoria, curs de Planificació estratègica i direcció per objectius, Ètica política i Oratòria.

L’acte d’entrega de diplomes ha comptat amb la presència  del primer secretari del grup a Terrassa i alcalde, Jordi Ballart.

Switch to mobile version