Autor Breus
30 Setembre 2013 a 13:44

Nou butlletí disponible

LogoInforma1

Arriba un nou butlletí del Terrassa Informa. Aquesta setmana en el butlletí destaquem la conferència organitzada pels Iaioflautas de Terrassa “Salvem les pensions”  i l’èxit que va tenir. També com a destacada una de les entrevistes que vam mantenir amb Josep Rull.

El butlletí també us porta les jornades europees del patrimoni que s’ha celebrat aquets cap de setmana i que ha tingut diverses activitats a Terrassa i la inauguració de la nova acceleradora empresarial Start-Up Catalonia Vallès en la que hi va participar Ballaret com a president del Copevo.

També fem referència al bon ús alimentari amb una sèrie de taller de receptes de recapte i us expliquem que lEuncet impartirà un programa d’emprenedoria en el sector sanitari. D’altre band aus informem de la manifestació que estava prevista dissabte i de l avictòria enfront del mediterrani del CN Terrassa.

A més us portem les habituals seccions de cinema, acudit i poema i l’ampliem amb la crítica de teatre.

 

Switch to mobile version