Autor Entitats
18 Setembre 2013 a 10:20

Òmnium Terrassa inaugura demà les noves intal·lacions

Comptaran amb més superfície i nous espais polivalents

Imatge cedida per Òmnium Terrassa

 

Demà dijous, Òmnium Terrassa inaugurarà les noves instal·lacions de l’entitat situades al Centre Cultural de Terrassa (Rambla d’Ègara, 340). Comptarà amb més superfície i nous espais com ara sales de reunions, aules per a fer cursos amb un màxim de 120 persones i espais comuns amb el Centre Cultural com són dos auditoris, cinema i sales d’exposicions.

L’acte d’inauguració començarà amb la conferència de l’historiador Carles Barrull del Centre d’Estudis Ribagorçans titulada “La franja de Ponent o les Franges avui”. Seguidament hi haurà els parlaments del vicepresident d’Òmnium Nacional, Joan Abellà; el Regidor de Cultura de l’Ajuntament, Amadeu Aguado; i el conseller de la Presidència, Francesc Homs. Després s’oferirà un petit refrigeri i es  conclourà l’acte amb la visita a les noves instal·lacions.

Switch to mobile version