Autor Entitats
3 Setembre 2013 a 12:41

Per la reforma de l’Administració

La societat civil proposa 30 mesures per una reforma urgent de l’Administració

800px-Palau_de_la_Generalitat_de_Catalunya_-_001a

Aquestes entitats són: Associació Catalana de Gestió Pública (ACGP), Associació de Tècnics d’Administració de la Generalitat de Catalunya (ATAGEC), Cambra de Comerç de Barcelona, Cecot, Esade, Col•legi d’Economistes de Catalunya, Col•legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Col•legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

La reunió tindrà lloc al Palau de la Generalitat, i durant el seu transcurs els representants de la societat civil catalana expressaran  la voluntat que es tingui en compte el document lliurat, juntament amb el coneixement acadèmic i les capacitats dels servidors públics, durant el disseny d’aquesta reforma.

Totes aquestes entitats que han elaborat el document, demanen alhora la implicació directa del màxim nivell polític i institucional del país així com un compromí ferm que permeti l’impuls definitiu a la reforma, que esdevé imprescindible i urgent en el context econòmic, social i polític actual per tal de disposar d’una administració moderna, competitiva i eficaç, necessària per al present i, sobretot, per al futur del país.

FERA

El Fòrum d’Entitats per la Reforma de l’Administració (FERA) és un espai informal de trobada d’entitats de la societat civil catalana que defensen la necessitat d’abordar, de forma constructiva i exigent, la llargament reclamada reforma de l’administració pública; que en el context econòmic, social i polític actual del país resulta imprescindible i urgent.

Switch to mobile version