Autor Ensenyament
12 Setembre 2013 a 12:11

Presentació dels 18 alumnes del Q-Placements

Divendres 13 de setembre a les 12 h a la Cambra de Comerç

Cambra del Comerç de Terrassa

Seu de la Cambra de Comerç de Terrassa // Foto: Sergi Colomer

L’Ajuntament de Terrassa i la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa presentaran els 18 graduats de Formació Professional que faran pràctiques en empreses dels països europeus que participen en la xarxa Q-Placements amb una beca Leonardo de suport a la mobilitat d’estudiants europeus.

L’acte de presentació formal, que comptarà amb la participació del director gerent de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, Josep Prats, i el gerent del Patronat Municipal d’Educació, de Terrassa, Joan Coma, es realitzarà durant el transcurs de la inauguració del cicle de jornades de formació prèvia a l’estada en pràctiques adreçada als 18 alumnes el divendres 13 de setembre a les 12 h.

Cal recordar que la xarxa europea de Q-Placements de pràctiques internacionals d’alumnes FP està formada per 10 països (España, França, Regne Unit, Alemanya, Itàlia, Suècia, Polònia, Bèlgica, Romania, Finlàndia) i s’ha consolidat com a referent europeu de qualitat de pràctiques professionals. Els impulsors d’aquesta iniciativa que va materialitzar-se al 2010 van ser La cambra de Comerç de Terrassa i el Consell de Formació Professional de Terrassa.

Switch to mobile version