Autor Esports
13 Setembre 2013 a 08:53

Promoure la salut en centres cívics i casals de gent gran

Col·laboració del Natació i la regidoria de Salut i Promoció de la Gent Gran

Regidoria de Salut i Promoció de la Gent Gran

Imatge cedida pel CN Terrassa

Joan Celma, director general del Club Natació Terrassa, va reunir-se dimarts passat amb Josefina Soler, regidora de Salut i Promoció de la Gent Gran, per tal de començar una nova via de col·laboració en matèria de salut que ampliaria l  cooperació que actualment ja manté l’entitat terrassenca amb l’Ajuntament en aspectes esportius. La trobada va comptar també amb la presència del tinent d’alcalde de l’Àrea d’Hisenda i Serveis Generals i regidor d’Esports, Alfredo Vega.

 

Aquesta reunió suposa una primera presa de contacte per establir sinèrgies que facin possible que el Natació promogui la salut en centres cívics i casals de gent gran. En aquest sentit, la sintonia va ser total, ja que l’Ajuntament valora la condició d’entitat sense ànim de lucre del club i l’experiència que atresora de foment de l’esport i la salut entre els ciutadans.

 

 

Switch to mobile version