Autor Natació
18 Setembre 2013 a 08:40

Rafa Muñoz visita el Natació

Actual plusmarquista mundial de 50 m papallona

Rafa Muñoz // Imatge cedida pel CN Terrassa

Rafa Muñoz // Imatge cedida pel CN Terrassa

Dilluns, l’equip aleví de natació del Club Natació Terrassa va rebre la visita de l’il·lustre nedador cordovès Rafa Muñoz. L’actual plusmarquista mundial de 50 m papallona, va protagonitzar un clínic informal durant el qual va explicar la seva experiència en el món de la natació i va contestar a les preguntes dels joves nedadors del club.

 La xerrada de Muñoz va durar 45 minuts, després dels quals va presenciar l’entrenament dels alevins i va lliurar fotos signades als joves esportistes. Laura Roca, entrenadora de l’equip aleví, l’objectiu és la realització d’actes semblants amb altres nedadors de renom durant la temporada per tal que els joves nedadors coneguin de primera mà figures de la natació

Rafa Muñoz

 

Rafa Muñoz

Rafa Muñoz // Imatge cedida pel CN Terrassa

Rafa Muñoz és un dels nedadors més llorejats de la natació espanyola. El nedador andalús ha aconseguit un total de dues medalles mundialistes i de vuit en Campionats d’Europa.

En el Mundial de Roma 2009 va aconseguir el bronze en els 50 i els 100 metres papallona i a Budapest 2010 va proclamar-se campió d’Europa en 50 m papallona i al 2012 ho va ser en piscina llarga a Decebren i en curta a Chartres. Completen el seu palmarès els bronzes en 50 i 100 m papallona a Eindhoven 2008, la plata en 100 m papallona i el bronze en 50 m papallona a Rijeka 2008 i la plata en 100 m papallona a Chartres 2012.

Switch to mobile version