Autor El temps
30 Setembre 2013 a 11:58

Setmana amb temps inestable

20130928_190113

Desprès d’un cap de setmana on els ruixats van afectar a la part més oest de la nostra comarca, deixant registres propers als 5-10 l/m2 a Sant Llorenç Savall, la setmana comença amb una estabilització del temps i amb una temperatura que recuperarà els registres elevats de cara als propers dies, on tornaran a sobrepassar els 25 graus.

Avui ens hem despertat amb unes temperatures relativament baixes, amb registres que fins les 11 del matí no superaven els 21 graus a la ciutat de Sabadell. S’espera que, amb el pas de les hores, els núvols acabin trencant-se i el sol pugui escalfar una mica l’ambient, fent arribar fins als 23-24 graus la temperatura màxima. Durant els propers dies, les boires i els núvols matinals seran presents, arribant a tapar totalment el cel i produint una sensació més fresca que en els darrers dies.

El pas del front va deixar pocs registres de pluja durant la tarda de dissabte i cap durant la tarda de diumenge, pel que les previsions no es van acabar de complir. Durant els propers dies, però,  un nou front, que s’espera més actiu,  tornarà a creuar la península, afectant-nos a partir de dijous i fins dissabte, on les pluges desapareixeran.

La intensitat dels raigs del  sol seguiran  en un nivell 5 sobre 10, pel que podrem realitzar activitats a l’aire lliure.

La foto que us adjuntem avui correspon al Parc de Can Gambús (Sabadell) el passat dissabte per la tarda, on els núvols i la posta de sol van donar fotografies amb un bonic joc de colors vermellosos.

Switch to mobile version