Autor Societat
21 Setembre 2013 a 09:00

Sisena Caminada Nocturna de Rubí

Es faran activitats i recollida d’aliments bàsics

Lluna

Foto: Sergi Colomer

El dissabte 5 d’octubre se celebrarà la 6ª Caminada Nocturna de Rubí. La sortida serà a les 20:30h des del Bosc i l’Era de Ca n’Oriol. A l’arribada s’hi faran danses participatives i concerts de música a càrrec del Rubí Musical Segle XXI i Nort. Les inscripcions seran del 23 de setembre al 3 d’octubre al CRAC, de 17h a 21:30h.

Les entitats organitzadores de la caminada destinaran 1 euro de cada inscripció a recolzar algun projecte social a Rubí pels col·lectius amb risc d’exclusió social. Enguany es destinarà a la “Taula d’entitats de Rubí per a la inclusió social”. A més, també es farà la recollida  d’aliments bàsics com ara oli, llet o farina pel Recapte de Rubí dels dia 19 d’octubre.

Switch to mobile version