Autor Societat
19 Setembre 2013 a 12:28

TMB a les festes de la Mercè

Reforça i adapta els horaris tant de metro com d’autobús

Imatge del web de TMB.cat

Imatge del web de TMB.cat

Amb motiu de les Festes de la Mercè 2013 que tindran lloc entre el 20 i el 24 de setembre, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització dels transports públics en aquells desplaçaments als llocs on es realitzin les activitats. En aquest sentit TMB reforça i adapta els horaris tant de metro com d’autobús per aquells serveis als principals escenaris.

Horaris i reforços del servei de metro i bus

TMB recomana especialment l’ús del metro per desplaçar-se fins als diferents emplaçaments de la festa, ja que nombroses de les activitats programades al carrer poden afectar al trànsit. En aquest sentit, el metro funcionarà ininterrompudament les nits del divendres 20, del dissabte 21 i del dilluns 23 de setembre.

Aquelles línies i estacions que tinguin una major afluència d’usuaris com a conseqüència de les activitats programades seran reforçades en quant a seguretat, neteja i servei habitual de metro.

La xarxa de busos es reforçarà amb cotxes addicionals les tardes dels dies 21, 22 i 24 se setembre així com les línies que donen servei a les platges de Barcelona les nits dels dies 21 i 22, amb motiu de l’exhibició pirotècnica.

Servei especial a Montjuïc

s’ha previst un reforç especial del servei d’autobusos que cobreix la muntanya els dies 21, 22 i 24 amb motiu de les activitats programades al Castell de Montjuïc. Aquest reforç consistirà en la circulació de vehicles articulats amb intervals d’uns cinc minuts a la línia 150 (Pl. Espanya  – Castell de Montjuïc), entre les 10.30 i les 22 hores.

Una de les activitats més multitudinària és el piromusical que tindrà lloc dimarts. Per això TMB reforçarà les línies 1 i 3 de metro (estació d’Espanya). De manera extraordinària i amb motiu del Piromusical,  TMB facilitarà informació actualitzada de l’estat del servei a través del perfil de Twitter @TMBinfo, que el dia 24 estarà actiu i monitoritzat de les 8 del vespre a les 12 de la nit.

 

Per a més informació: pàgina especial del web de TMB.

 

 

Switch to mobile version