Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
13 Setembre 2013 a 07:54

Uns bancs amb vistes

Turó de Roques Blanques

Foto: Sergi Colomer

Des del turó de les Roques Blanques, amb una altura de 587 metres, poden veure unes bones vistes de Terrassa i del Vallès. Situat al nord de Terrassa, hi podem pujar seguint un camí que tot fent zig-zag puja al seu capdamunt.

Des de Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres la Foto del dia. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (La redacció es reserva el dret de publicació), que siguin en horitzontal (apaisades), i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version