Autor Societat
17 Octubre 2013 a 15:23

Aturada cardíaca al mig del carrer

corazon

Segons un testimoni, l’ambulància va tardar més de 15 min

Una persona va haver de ser reanimada per aturada cardíaca a l’avinguda 22 de Juliol. Els fets van ocórrer passades les nou del vespre, quan un vianant va caure per aturada cardíaca al mig del carrer.

Un agent fora de servei va estar practicant-li les maniobres de reanimació, aconseguint mantenir el ritme cardíac del ferit davant la tardança de l’ambulància, que després de 10 minuts encara no havia arribat.

Després d’una segona trucada, on es va confirmar que s’havia activat l’alerta, va arribar l’ambulància i els sanitaris es van fer càrrec de la reanimació. Mentre els agents regulaven el trànsit, van arribar al lloc dues ambulàncies més i es va comunicar que el cas era més greu del que semblava ja que en més de tres vegades s’havia reanimat i tornat a perdre les constants vitals.

Finalment, l’ambulància va traslladar al ferit a l’Hospital Clínic de Barcelona. D’altre banda un dels testimonis va voler deixar constància del retard en arribar de l’ambulància, que va trigar entre 15 i 20 minuts en arribar i fer-se càrrec del cas.

Vehicle desfrenat

D’altra banda, al carrer Maria Auxiliadora, al barri de la Maurina, un veí informava d’una col·lisió múltiple ocasionada per un vehicle desfrenat.

El vehicle va impactar amb tres vehicles que es trobaven estacionats. En arribar els agents, aquests van poder constatar els fets i ser informats pels testimonis que el vehicle causant dels desperfectes havia marxat del lloc. Tot i així, van poder facilitar la matricula del vehicle per tal que fos identificat i notificat dels fets. Es van interposar les corresponents denúncies per no frenar correctament el vehicle i marxar del lloc de l’accident.

Detingut un indigent

A les 12 de la nit, la policia va rebre una trucada que informava que a la Plaça del Dr Robert, al davant de Mútua de Terrassa, un indigent li havia llançat una ampolla que havia impactat en el vidre del seu vehicle i li havia provocat danys.

Els agents es van desplaçar fins el lloc i van comprovar com l’agressor encara estava per la zona demanant tabac als vianants. Se l’identifica i es comprova que no té domicili conegut. Finalment es detingut per danys i per ocasionar un greu risc per a la circulació.

Switch to mobile version