Autor Entitats
17 Octubre 2013 a 16:00

Banc Sabadell presenta la seva app per a Google Glass

El primer banc en presentar la seva aplicació per aquest dispositiu

 

Imatge cedida pel Banc Sabadell

Imatge cedida pel Banc Sabadell

El Banc Sabadell ja té preparada la seva app per a Google Glass, que Google té previst el proper any. Segons el seu director de Canals i Innovació, Pol Navarro, “Les Google Glass potser són el principal exponent de la nova evolució que Internet està a punt d’experimentar. L’evolució natural de l’Internet mòbil serà la dels living services o Internet de les coses. Els usuaris ens demanaran poder interactuar amb les empreses en múltiples dispositius i de la manera més ràpida i intuïtiva possible. I nosaltres ens hem començat a adaptar en aquest escenari”.

Amb les Google Glass es podrà connectar a la xarxa i fer tota mena d’operacions per mitjà de la veu. Per tant, les mans queden lliures permetent fer operacions que fins ara no es podien fer. Amb elles la comunicació serà més fluïda ja que es podrà consultar operacions mentre es condueix o entrar en contacte amb el seu contact center mentre opera amb l’ordinador, de manera que el especialista del banc pot veure en temps real el mateix que l’usuari a casa.

Amb aquesta app, el Banc Sabadell esdevé el primer banc dl món en presentar la seva pròpia apolicació per aquest dispositiu. Actualment l’app permet consulta la xarxa de caixers i guia  l’usuari fins el caixer més pròxim per mitjà del sistema GPS integrat, d’altra banda permet consultar els comptes i fer videoconferències.

Aquesta és la primera aplicació desenvolupada per mitjà de Sabadell Open Apps, el programa d’innovació que l’entitat bancària ha posat en marxa recentment. Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per l’empresa murciana Droiders. Navarro ha comentat que Aquestes setmanes pròximes farem públics els detalls i requisits que hauran de seguir totes les empreses que ens vulguin fer arribar les seves propostes. Es tracta d’una iniciativa que estem desenvolupant dins del programa BStartup, mitjançant la qual el banc donarà suport als emprenedors, i que estem convençuts que ens pot donar uns resultats excel·lents, multiplicant de manera significativa les nostres capacitats d’interacció amb els clients. Al mateix temps, estem donant suport al llançament de nous projectes empresarials i a la consolidació del talent que hi ha al nostre país”.

 

Vídeo

Switch to mobile version