Autor Cultura
31 Octubre 2013 a 15:30

Castanyada de música i por a Rubí

Música a l’Ateneu Municipal i terror a l’Espai Jove Torre Bassas

Espai Jove Torre Bassas

Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

L’Ateneu Municipal celebrarà avui una Castanyada centrada en la música sota el títol “Músic per músiques”. Aquesta vetllada ha estat organitzada amb la col·laboració de l’Associació de Músics de Rubí (AMR) i inclourà una actuació de la cantautora local Andrea Mir  i el passi d’un documental sobre l’artista desapareguda Amy Winehouse.

Andrea Mir es troba finalitzant els seus estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Ha exercit de mestre a l’Escola Núria Garriga i al 2008 va arribar amb el grup Vocalise a ser finalista de la 3a edició del Rubifest. Actualment Mir està treballant en el seu nou projecte First. Avui actuarà acompanyada pel pianista Mateu Peramiquel, amb qui interpretarà temes propis i versions d’altres artistes locals.

El concert s’interromprà pel passi del documental “Amy Winehouse: The Girl done good” que recorre la carrera artística de la desapareguda cantant britànica i posteriorment Andrea Mir i Mateu Peremiquel interpretaran algunes peces més.

Tots els assistents podran assaborir les clàssiques “postres de músic”, consistents en una combinació de fruits secs i moscatell.

La vetllada s’iniciarà a les 19h.

Espai Jove Torre Bassas

D’altra banda, l’Espai Jove Torre Bassas realitzarà un seguit d’activitats relacionades amb Halloween que cada cop té més adeptes a Catalunya.

Començaran a les 18.30h amb un túnel del terror, que els mateixos nois i noies tenien ganes de muntar i que tindrà lloc a la zona subway.

A les 19.30h s’oferirà, al mateix emplaçament, una sessió de discoteca, que al igual que el túnel del terror, estarà oberta a tothom.

Switch to mobile version