Autor Esports
3 Octubre 2013 a 12:42

Doblet del Natació en patinatge artístic

Ot i Aleix campions en el Campionat de Catalunya aleví i benjamí 

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

Els patinador locals del Club Natació Terrassa, l’aleví Ot Dalmau i el benjamí Aleix Bou van realitzar una gran actuació en el Campionat de Catalunya aleví i benjamí de patinatge artístic celebrat el cap de setmana passat a Mataró i on els joves patinadors es van proclamar campions de les seves categories.

Dalmau va dominar amb molta autoritat la competició. Va completar un disc curt impecable que va incloure un doble salchow, un doble metz i combinats i piruetes de mèrit. En el llarg, Dalmau va certificar la seva victòria encapçalant la classificació amb 253.60 punts, amb molta diferència de Jordi Anfruns (PA Mataró) que va ser segon amb 182.90 i de Biel Jané (Foment Cardoní), bronze amb 175,90. D’aquesta manera s’ha classificat pel Campionat d’Espanya aleví que tindrà lloc a Màlaga al novembre.

Per la seva part, , Aleix Bou va ser el vencedor en la categoria benjamí després d’una excel·lent actuació que li va suposar 200.70 punts. La perfecció amb la que va executar el doble salchow i l’axel mostren que es tracta d’un patinador amb molta projecció.

Switch to mobile version