Autor Política
31 Octubre 2013 a 14:14

El president de CECOT s’equivoca

Juan Jiménez Cárdenas

Imatge cedida per C’S Terrassa

El Sr. Abad ens ha donat una lliçó de democràcia arran del seu discurs durant la 19ª Nit de l’Empresa.

Sosté el Sr. Abad que cal una consulta d’autodeterminació per motius de “qualitat democràtica”. Bé, li agafem la paraula i esperem que en el futur i per “qualitat democràtica” els associats de CECOT convoquin per exemple consultes a les seves empreses per conèixer l’opinió dels treballadors sobre els seus sous, els acomiadaments o els ERO. Només faltaria que el dret a decidir servís per decidir sobre allò que vol el tàndem Mas-Jonqueres i no sobre allò que preocupa els treballadors.

Parla el Sr. Abad del “núvol tòxic de la corrupció”. I ho diu davant del màxim dirigent d’un partit que té les escriptures de la seva seu principal dipositades en un jutjat per la seva implicació en el desfalc del Palau. Un partit que ha estat formalment imputat per la Fiscalia Anticorrupció de lucrar-se amb 6,6 milions d’euros per comissions pagades per Ferrovial a canvi de favors en la contractació d’obra pública. Un partit l’ex-tresorer del qual ha rebut una petició de presó que puja a 7 anys. Parla de “núvol tòxic de la corrupció” davant d’un partit que té el seu secretari general imputat pel TSJC per tràfic d’influències. En fi, ens consta imaginar un millor interlocutor que CDC pel que fa a lluita contra els núvols tòxics de la corrupció.

El Sr. Abad afirma que ha “decidit dir prou”. Ciutadans també, per això volem denunciar la falta de crítica del màxim representat de CECOT davant un govern que ha fracturat la societat la catalana per tal d’amagar darrera la cortina de fum del dret a decidir la seva impotència per treure’ns de la crisi, les retallades socials en sanitat i educació a més d’ uns quants casos de corrupció que ara ja són un fet sobre el qual hauran de parlar els jutges perquè per fi ha arribat als tribunals.

Sr. Abad, Terrassa necessita emprenedors i empresaris que ajudin a Catalunya a anar endavant. Això és lo contrari d’una oligarquia incapaç de criticar al poder polític en el seu deliri allunyat dels interessos dels treballadors catalans i del seny que els empresaris sempre havien demostrat.

 

Juan Jiménez Cárdenas (Portaveu de C’s-Terrassa)

Switch to mobile version