Autor Societat
31 Octubre 2013 a 17:30

Incendi en un pis de Torressana

La propietària i un veí van ser traslladts a l’Hospital de Terrassa

Foto d'arxiu: Toni García

Foto d’arxiu: Toni García

Veïns d’un edifici del carrer de Guipúscoa, al barri de Torressana, van sortir ahir a les 15.30h perquè d’un dels pisos de l’edifici sortia molt fum. Després d’avisar al 112, que van alertar als bombers, un grup de veïns va poder apagar el foc. A l’interior de l’habitatge van trobar a la propietària, qui havia sofert cremades de diversa consideració.

Fins el lloc del fets es van desplaçar dues ambulàncies, dues unitats de la policia municipal i quatre vehicles de bombers. Els bombers van acabar d’apagar el foc, que un dels veïns estava intentant sufocar amb un extintor del bloc i van retirar diferents objectes que van haver de llançar per la finestra.

Tant la propietària del pis com el veí que va ajudar a sufocar l’incendi van haver de ser traslladats a l’Hospital de Terrassa per ser atesos. Ecoequip es va encarregar de retirar els objectes que els bombers havien llançat per la finestra i que es trobaven al mig de la via pública.

Segons sembla ser, l’origen de l’incendi podia haver estat originat per una espelma que hauria cremat un matalàs.

Switch to mobile version