Autor Societat
28 Octubre 2013 a 09:24

Incident d’un tren a l’estació de Sant Andreu Arenal

3 ferits lleus

49856logo-renfe

Un cotxe del tren La Tour de Querol -Hospitalet de Llobregat va sortir de la via ahir a les vuit del vespre quan el comboi entrava a l’estació de Snat Andreu Arenal.

A causa  de l’accident, els trens d’entrada a Barcelona de les línies R3 i R4 van ser desviats per Sant Andreu Comtal i Clot-Aragó, i els de la línia R7 iniciaven  i finalitzaven el seu recorregut a Montcada Bifurcació.

Al tren hi viatjaven 600 persones, de les que tres van haver de ser ateses pels serveis mèdics per contusions lleus. Adif i Renfe han obert una investigació per a determinar les causes d’aquesta incidència.

En aquest sentit, Protecció Civil de la Generalitat va activar la fase d’alerta del pla d’actuació del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències en el transport per ferrocarril i el telèfon 112 va rebre 10 trucades relacionades amb aquest incident.

L’estació va ser desallotjada, sortint els viatgers del comboi pel primer vagó del tren. Els bombers hi van estar treballant fins les 10 de la nit, ja que no hi havia fum ni situació de risc que fes necessària la seva presència. Durant les feines de retirada del tren, s’ha desplaçat un equip d’una cinquantena de tècnics d’Adif i Renfe així com un tren taller i maquinària específica de via per realitzar els treballs d’encarrilament, retirada i reparació de la infraestructura

Switch to mobile version