Autor Política
9 Octubre 2013 a 17:28

Jordi Ballart i Pere Navarro, junts per la gratuïtat del peatge de les Fonts.

foto - reunió

L’Alcalde de Terrassa i el President del Grup Parlamentari del PSC s’han reunit aquest matí al Parlament de Catalunya per tractar diversos temes que afecten a la ciutat de Terrassa. Entre els acords que s’han assolit, destaca l’acord per tractar la problemàtica del peatge de Les Fonts.

Jordi Ballar ha compartit amb Navarro la necessitat de tornar a la gratuïtat del peatge per als trajectes de curt recorregut, amb entrada o sortida a Terrassa. Ballar ha declarat molt satisfet pel resultat de la reunió ja que “avui mateix es presentarà una proposta de resolució sobre el peatge de les Fonts que recull les demandes de Terrassa”.

D’altra banda, Ballart ha reiterat la seva demanda de recuperar la gratuïtat del peatge: “seria una mesura que també afavoriria el teixit econòmic del nostre territori, a més de facilitar la mobilitat a milers de ciutadans i ciutadanes que cada dia s’han de desplaçar forçosament per motius laborals o personals”.

Els dos líders socialistes han acordat reunir-se de forma periòdica al llarg de la legislatura per tractar els temes que afecten a la ciutat de Terrassa.

Switch to mobile version