Autor Opinió
12 Octubre 2013 a 08:30

La força de les mentides

Foto: Toni García

Foto: Toni García

Per més que es repeteixi una mentida mai es transformarà en veritat, però en canvi, sí pot tenir efectes i conseqüències i de molta transcendència en funció del seu origen. Exemples històrics malauradament n´hi ha molts i ara n’estem vivim un a la nostra estimada terra, Catalunya, fruit de l’estratègia de l’independentisme més radical en mans de CDC i ERC. La força de les mentides és l’estratègia d’aquest independentisme radical, i indubtablement amb efectes positius per la seva causa.

No em voldria allargar en excés, ja que les mentides i falsedats d’aquest independentisme radical són nombroses, com les de qualsevol nacionalisme radical que requereix de la distorsió de la realitat i de la història per justificar-se, però sí faré una breu menció a dues molt evidents:

  • -A l’onze de setembre de 1714 es lluitava per la independència/llibertat de Catalunya respecte el Regne d’España: Mentida. Es lluitava per una Monarquia espanyola. Era una guerra civil entre austriacistes  i borbònics. Només cal llegir-se el pregó de Rafael de Casanova l’onze de setembre de 1714 que parla de vessar la sang i la vida “…pel seu Rei, pel seu Honor, per la seva Pàtria i per la llibertat de tota Espanya”.

 

  • – Una Catalunya independent seguirà a la Unió Europea: Mentida. Sorprenent aquesta afirmació. Juristes, experts en Dret Internacional, la Comissió Europea etc…. han deixar molt clar que una Catalunya independent queda fora de la Unió Europea i és que és obvi: els membres de la Unió Europea són els Estats que la integren. Si deixes de formar part d’un Estat deixes òbviament de formar part de la UE amb totes les conseqüències negatives que en resulten.

Almenys siguin senyors independentistes ( em refereixo als que tenen responsabilitats polítiques) valents i honestos i expliquin la veritat.
Jo prefereixo ser feble amb la veritat que fort amb les mentides. La veritat ens fa lliures i això no ens ho pot treure ningú.

Estic orgullós de ser egarenc, orgullós de ser català, orgullós de ser espanyol i per això, i perquè no vull tenir que creuar una frontera per visitar a una bona part de la meva família i perquè no vull que els radicals destrueixin la meva terra, el dia 12 de octubre a les 12h estaré a la Plaça Catalunya de Barcelona i animo a tots els egarencs-ques que estimen la senyera catalana i la bandera espanyola a participar d’aquesta jornada.

Catalunya Sí, España també.

 

Gabriel Turmo Sainz

President de la secció local del PPC a Terrassa

Portaveu del GMPPC de Terrassa

 

 

Switch to mobile version