Autor Entitats
17 Octubre 2013 a 11:30

L’alcalde visita ILIMIT

Nova imatge d’Ilimit

Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa

Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va visitar ahir a l’empresa egarenca Ilimit, on se’l va fer coneixedor dels nous projectes d’expansió que té previstos la companyia i partícip del llançament de la nova imatge corporativa.

L’alcalde va ser convidat a posar en marxa la nova imatge amb un gest símbòlic d’activar l’animació a la web corporativa pel director gerent de l’empresa, Xavier Tobella, i el director de comunicació,  Xavier Martin.

En aquesta ocasió, el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Amadeu Aguado, va acompanyar l’alcalde durant la visita.

Ilimit

Ilimit es un proveïdor de serveis tecnològics i de telecomunicacions dirigit a empreses. Fundat l’any 1995 compta actualment amb més de 1.000 clients i una infraestructura consolidada de Centre de Dades i Xarxa IP pròpia.

Switch to mobile version