Autor Motor
4 Octubre 2013 a 10:00

L’elit del motociclisme de base a Montmeló

Entrada gratuïta al Campionat Mediterrani de Velocitat

Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

El circuit de Catalunya serà testimoni una vegada més aquest any del nivell dels nostres pilots de motociclisme. Amb entrada gratuïta i accés al pàdoc, els aficionats podran gaudir de les sis curses del Campionat Mediterrani de Velocitat (CMV), convocat per la Federació Catalana de Motociclisme i de la Copa S1000RR que es disputaran el dia 6 d’Octubre.

Aquest certamen aposta pel foment de l’esport de base, recolzant la formació de nous talents i impulsant-los cap a categories superiors per facilitar la seva arribada a l’elit.

En les primeres hores del matí del diumenge començaran les curses de les categories inferiors de Challenge 80cc per a pilots de 10 a 15 anys, seguit de la categoria Pre125 per a pilots de 11 a 16 anys i culminarà la sessió dels petits amb la categoria de PreMoto3 per a pilots de 13 a 23 anys. Més tard, els pilots de les categories de SuperSport, StockExtreme, Superbike i copes Bridgestone Cup Amateur competiran en una cursa d’onze voltes on compartiran pista amb les categories SuperStock 600 i SuperStock 1000. La jornada a Montmeló finalitzarà amb les curses de Copa Honda CBR250R i Copa S1000RR.

Es podrà accedir al recinte per l’accés principal (Àrea Oest) a partir de les 8.30h i estacionar els vehicles als pàrquings interiors del Circuit (In1, In2, In3 i In4).

Switch to mobile version