Autor Motor
23 Octubre 2013 a 10:05

Nous descomptes pel Gran Premi de Fórmula 1 de Montmeló

Fins el 29 d’octubre es farà un descompte del 20%

Imatge cedida pel Circuit de Barcelona-Catalunya

Imatge cedida pel Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló ofereix un descompte del 20% en les entrades del Formula 1 Gran Premio de España 2014 fins el dia 29 d’octubre. Es poden comprar les entrades al web oficial www.circuitcat.com. El gran premi se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de maig de 2014 i serà la primera prova que es disputarà en territori europeu.

En aquest primer període de prevenda es pot comprar un abonament pels tres dies del Gran Premi. Es pot obtenir l’abonament a la Pelouse per 104 euros, el de Tribuna J a partir de 160 euros i el de Tribuna Principal fins a 396 euros. Una altra novetat és que també es pot adquirir l’entrada per un dels tres dies (divendres, dissabte o diumenge) a les Tribunes C, E i N a partir de 44 euros.

També es presenten novetats en l’obtenció d’entrades en modalitat Juvenil i Sènior, que tindran un descompte del 50% del preu final. La tarifa Juvenil comprèn a joves d’entre 12 i 18 anys a la Pelouse i dels 6 als 18 anys a tribuna. Els espectadors majors de 65 anys es podran beneficiar de la tarifa Sènior. Els nens menors de 12 anys tindran l’entrada gratuïta a Pelouse i els menors de 6 a tribuna si no ocupen seient. També es faran altres descomptes als titulars del Carnet Jove (20% sobre qualsevol epríode), del RACC Master (10% sobre qualsevol període i fins a quatre entrades per targeta) i del RAKK 4U (20% sobre qualsevol període).

Switch to mobile version