Autor Ensenyament
9 Octubre 2013 a 13:30

Octubre, el mes de reivindicació per l’Assemblea Groga

S’han programat concentracions i manifestacions

Imatge del web de l'Assemblea Groga

Imatge del web de l’Assemblea Groga

L’Assemblea Groga, punt de trobada dels activistes de la comunitat educativa, proposen un conjunt d’activitats durant tot el mes d’octubre per manifestar-se contra les diferents lleis i mesures que estan prenent els governs en relació a l’educació.

Demà dia 10 s’ha fet una convocatòria a les 19h davant la seu del PP de Barcelona per mostrar el rebuig a la LOMCE, la llei d’educació impulsada pel Ministre Wert, i la LEC, la Llei Educativa de Catalunya. Creuen que amb la LOMCE es farà un important retrocés educatiu en època de democràcia i són conscients de la gairebé segura aprovació que se’n farà.

També s’han proposat acampades del 18 al 20 per elaborar una plataforma reivindicativa des de bressol a universitat on quedi per escrit el tipus d’escola que reclama l’Assemblea Groga. Proposen accions alternatives a les que estan executant els governs com ara una ILP de Llei Educativa, pensada des de tots els agents implicats: docents, famílies, alumnes, PAS, TEI, vetlladors i vetlladores.

Per últim, coincidint amb la vaga d’educació del dia 24, s’aprofitarà per realitzar accions, piquets i assembles en finalitzar les manifestacions programades.

Es pot consultar més informació al web www.assembleagroga.info.

Switch to mobile version