Autor Waterpolo
31 Octubre 2013 a 16:53

Prèvia del partit del CN Natació contra el CN Sant Andreu

Es jugarà dissabte a les 18h

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

Aquest dissabte el CN Natació de waterpolo masculí rebrà a casa el CN Sant Andreu per intentar sumar la segona victòria consecutiva a casa, després de derrotar el Sabadell el dissabte passat. El partit serà a les 18h  corresponent a la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor.

Dani Nart, entrenador del Natació, haurà de fer front al contratemps que suposa la baixa de David González, qui segueix recuperant-se de l’esquinç al colze dret. L’entrador egarenc ha destacat la bona feina de l’equip en el partit anterior dient que “és aviat, però crec que el rendiment del grup és bo. Contra el Sabadell, vam saber sobreposar-nos a un 0 a 3 inicial, tot demostrant fortalesa mental i ambició. Per tal d’evitar que s’obri una escletxa com aquesta, cal que millorem la nostra definició en atac, que siguem més efectius, i que controlem el replegament defensiu”.

L’equip rival del Natació, el CN Sant Andreu, no ha engegat la temporada amb bons resultats. A la primera jornada va empatar contra el nouvingut AR Concepción i va perdre en la segona contra el Barceloneta. Tot i així, Nart no vol que la gent es guiï pels resultats anteriors: “es va endur un ensurt en el primer partit, és cert, però és una ensopegada que acabaran superant”. El CN Sant Andreu ha fet canvis a la banqueta durant aquest estiu, el més destacat de tots, la incorporació de Xavi Julià com a entrenador. El tècnic egarenc opina que Julià aplica un estil de joc “molt intens, que pot posar en dificultats a qualsevol rival”.

Pel què fa al planter, Joel Esteller, el màxim golejador de la passada lliga, és la incorporació més destacada a les files dels de Barcelona. L’atacant reapareixerà contra el Natació després de perdre’s els dos primers partits per lesió. Nart ha comentat aquest fet dient que “juntament amb Tomas Bruder i Dani Hernández, formen una línia exterior molt incisiva. De fet, es tracta d’un conjunt molt interessant, atès que compta també amb joves amb molta progressió com Javier Gorría i Arnau Escarré”. També han incorporat l’ex del Barceloneta Sergi Trilles, el serbi Filip Tenzera i el neozelandès Dan Jackson.

Switch to mobile version