Autor El temps
9 Octubre 2013 a 11:03

Primera entrada d’aire fred de la tardor

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Pocs canvis en el temps en les darreres hores, a l’espera d’una important baixada de temperatures que es produirà per l’entrada de vent del nord d’un nou front que ens creuarà a partir de demà a la tarda. Els núvols baixos  i les boires matinals que ens afecten des de fa uns dies no tornaran a impedir que, durant les hores centrals del dia, el sol pugui aparèixer i enfilar una mica més que ahir les temperatures, que fregaran els 25 graus en molts indrets de la comarca.

Durant la jornada d’avui no s’esperen grans canvis, tornant a ennuvolar-se al vespre i descarregant de matinada a la costa, sense deixar precipitació a la nostra comarca. Ens trobem en un temps d’espera que a partir de demà arribarà i que ens farà treure ja la primera capa de roba d’abric de l’armari.

La pertorbació procedent d’Anglaterra arribarà a partir de demà a la tarda, produint alguns ruixats febles a la nostra comarca. Les temperatures baixaran entre 5 i 6 graus, arribant a una màxima de 19 graus de cara a divendres, amb aquest vent del nord que ens farà que tinguem més fred. Les temperatures mínimes també patiran un descens, no arribant a superar els 9 graus a les nostres ciutats i possiblement inferior a les fondalades interiors.

Els primer mapes del temps de cara al cap de setmana ens indiquen que la pertorbació podria allunyar-se divendres al matí del nostre país, mentre que les temperatures podrien recuperar-se un parell de graus.

Switch to mobile version