Autor Opinió
7 Octubre 2013 a 15:42

Rull diu que no accepta lliçons ni retrets

Josep Portero

Diu el Sr. Rull que no accepta lliçons ni retrets sobre els peatges. Es curiós la poca memòria que tenen a CIU envers els peatges, especialment el de Les Fonts. Potser no recorden que va ser el govern tripartit el que va fer gratuït aquest peatge pels ciutadans de Terrassa i que el Sr. Rull, des de l’oposició a l’Ajuntament de Terrassa, on encara està, va criticar durament aquesta mesura com a insuficient argumentant que hauria de ser extensible a tothom, cosa que molta gent podíem arribar a compartir.

Va ser quan CIU va agafar el govern de la Generalitat de Catalunya, i a mans de l’Honorable Conseller Recoder, quan aquesta gratuïtat va quedar abolida.

El mateix Josep Rull, ciutadà, regidor i diputat terrassenc, contradient el que havia pregonat fins a les hores, va  defensar la necessitat que aquest peatge fos de pagament argumentant que era per no fer ajustos en polítiques socials. Malgrat això, Rull va admetre en aquell moment “és un pas enrere per a Terrassa”.

No entenc aquest sobtat atac de dignitat dient “del PSC no accepto lliçons ni retrets sobre els peatges” i, amb els tripijocs a que ja ens te acostumats, traient a col·lació la ampliació  de la C-58, ampliació que per cert, en 23 anys de govern de CIU tampoc es va fer.

Posats a treure coses, també podríem parlar de la prolongació dels FFGC fins a Can Roca, de la que el honorable Conseller de CIU Felip Puig va inaugurar “un cartell” anunciant les obres durant una campanya , deixant paralitzat el projecte fins que el govern del tripartit el va reprendre i que l’únic que han els governs convergents fins ara es paralitzar i endarrerir contínuament les obres d’una infraestructura tant necessària per la nostra ciutat.

Es aquest el grau de compromís dels  representants locals de CIU envers la ciutadania de Terrassa?

Josep Portero

Socialista de Terrassa

Switch to mobile version